Telefon:
018-495 15 15
Besöksadress:
Vaksalagatan 41

DRAGANA

HEMSIDA

EKOLOGISK HUDVÅRDSTERAPEUT - SOCKRING
LYMFMASSÖR - FRISKVÅRDSMASSÖR

Till mig kan du komma på ekologiska ansiktsbehandlingar, sockring*, lymfmassage och friskvårdsmassage. Du kan även komma på konsultation helt kostnadsfritt.
Jag tycker att de bästa ingredienserna för huden finns att hitta i naturen. Produkter som skapas i laboratorier med kemikalier från den petrokemiska industrin som inte innehåller någon näring och dessutom kan vara skadliga har ingenting på vår varken vår hud eller i vår kropp att göra. I alla mina behandlingar använder jag ekologiska produkter som är 100% växtbaserade och vegan.

*Sockring är en hårborttagningsmetod där man använder en 100% naturlig sockerpasta. Det är ett mycket skonsammare alternativ till vaxning.

«Hälsa och skönhet i i kombination med etik och miljö
är den bästa kombon.»

BOKA

BAKGRUND

EKOLOGISK HUDVÅRDSTERAPEUT
Axelsons: Teori: Huduttryck - Hudanalys - Anatomi och fysiologi - Kemi.
Praktik: Ansiktsbehandlingar (vårdande, skyddande, massage) - Naturlig Facelift med ansiktsdiagnostik - Lymfmassage - Manikyr/Pedikyr - Vaxning - Makeup
Lärare: Sara Nomberg, ekologisk hudvårdsterapeut och grundare av hudvårdsserien Organics by Sara. Sara arbetar aktivt för att sprida det ekologiska budskapet och föreläser ofta på Naturskyddsföreningen.

LYMFMASSAGE, LYMFMASSAGE MED KOPPNING
Lärare: Bebe Gransten som driver Total Expansion.

SOCKRING
Utbildning på Pandhy's, Stockholm.

FRISKVÅRDSMASSÖR
Mellansveriges Massageskola: Etik - Anatomi - Fysiologi - Psykologi - Sjukdomslära - Praktisk massage - Behandlingsmetodik - Stretching på kroppens stora muskelgrupper

BASMEDICIN 1
Axelsons: Anatomi - Fysiologi - Sjukdomslära - Patologi

SEMIPERMANENT MASCARA
ACASIA: Combinal Semipermanent Mascara och permanent fransuppböjning.

TIDIGARE UTBILDNING OCH YRKE
Egenföretagare: Designxlnc Webbdesign - Utbildning Webbdesign
Frilansjournalist - Journalistutbildning.