Hudtyp eller hudtillstånd

Hudtyp eller hudtillstånd

Hudtillstånd är ett bättre uttryck för din hudstatus än hudtyp. Hudens tillstånd varierar nämligen utifrån både yttre och inre omständigheter. Så mycket som 80% påverkas huden av hur du mår inifrån och med 20% kan du själv påverka huden utifrån genom att ge den rätt stöd och näring. Hudtyp

Saker som påverkar din hud är till exempel årstid, arbetsmiljö, kost, stress, ålder (tonår, klimakteriet).

Exempel på olika hudtillstånd:

  • Normal hud
  • Torr hud
  • Fet hud
  • Känslig hud
  • Stressad hud
  • Mogen hud
  • Hudsjukdom

Rådgivning utifrån hudtillstånd

I alla behandlingar hos Love me Tender ingår rådgivning angående din hud, vilket tillstånd den är i och hur du kan ge den bästa vården utifrån det. Vid speciell konsulttid får du rådgivning utifrån en helhetsbild, inifrån och ut.