Bluffen om mjölken

Bluffen om mjölken

Hälsocoachen Russ Curran förklarar i sin video varför vi inte bör dricka mjölk. Han har som de flesta av oss växt upp med idén att mjölk är nyttigt för oss. I själva verket är det en av de största bluffarna i vår tids historia.

Mjölken som är paketerad och säljs i butiken är pastöriserad (uppvärmd) och homogeniserad (hormonmanipulerad). Den skjuter protein rakt in i blodet och det proteinet ärrar artärerna och bildar kolestorol som i sin tur reducerar passagen i venerna. Mjölken är slem- och svampbildande vilket ökar risken för cancer. Den är faktiskt som ett startfält för cancer. Bluffen om mjölken.

Det finns ingen annan art på vår planet, förutom människor, som konsumerar mjölk. Den är till för kalven som faktiskt slutar dricka mjölk när den har växt färdigt. Det är inte meningen att den ska förpackas och säljas i butik för att konsumeras dagligen.

Läs mer:
Forskare vid Harvard – Mjölk dödar

Se videon!

Lämna ett svar