Lymfmassagen hjälpte Mia tillbaka

Lymfmassagen hjälpte Mia tillbaka

Tidningen Hälsa har uppmärksammat lymfmassage där de har gjort ett reportage med en av mina klienter. Mia berättar i artikeln om hur hennes svullnader minskade och hon blev lättare i kroppen. Hon fortsatte att gå på lymfmassage en gång i veckan i flera månader och resultatet blev att hon kunde få på sig skor igen som hon inte hade fått på sig på länge. Nedan kan du se bilder på hennes fötter sommaren 2017 och hur de såg ut sommaren 2018.

Jag har många fler solskenshistorier av klienter som har gått på lymfmassage regelbundet under en tid. En del har rasat i vikt, gått ner storlekar i kläder, fått minskade svullnader i knän och fötter, blivit av med värk i kroppen.

Lymfmassage kan hjälpa mot svullnader.

Lymfmassagen hjälpte Mia tillbaka.

Läs mer om lymfmassage.

Lämna ett svar