Brasiliansk sockring är mer skonsamt än vaxning

Har du envis hårväxt som du helst är utan? Om så är fallet kan det vara dags att testa sockring! Sockring är en hårborttagningsteknik som har funnits i tusentals år. Sockerpastan avlägsnar hårstrån helt från roten och är mild nog att användas även på de känsligaste hudområdena. Du som vaxar brasilianskt skulle absolut testa sockring istället. Jag brukar säga: ”En gång sockring, aldrig mer vaxning.”Brasiliansk sockring, sugaring, sockervaxning, ska inte jämföras med traditionell vaxning.

Sockring gör hårväxten tunnare och glesare.

De flesta som kommer till mig för att sockra brasiliansk tycker att hårväxten har reducerats radikalt redan till nästa gång de kommer. Håret växer glesare, hårstråna blir tunnare och det gör mindre ont för varje gång. De som kommer från att ha rakat sig eller vaxat sig går för det mesta inte tillbaka till det efter att ha testat sockring. På grund av den exfolierande egenskapen hos sockerpastan är det mindre risk för obekväma inåtväxta hår. Brasiliansk sockring ska helst utföras med högst en gång per månad för att uppnå bästa resultat.

Sockerpastan innehåller pastan helt naturliga ingredienser: Socker, vatten och citron. Aldrig mer behöver du oroa dig för att bli skinnflådd av rakningen eller få brännskador av hett vax. Huden lämnas helt intakt och för den som har känslig hur är det här en mycket skonsam hårborttagningsmetod. Sluta utsätt dig själv för smärta och krångel med rakning eller vaxning. Unna dig själv sockring och njut av en silkeslen hud länge!

Läs mer om sockring…
Läs mer om brasiliansk sockring…

Testa? Boka!

Lämna ett svar