fbpx

Silkeslen hud med sockring

Silkeslen hud med sockring

Har du envis hårväxt som du helst är utan? Om så är fallet kan det vara dags att bli sockrad! Sockring är en hårborttagningsteknik som har funnits i tusentals år. Med en unik sockerpasta avlägsnar denna metod hårstrån helt från roten och är mild nog att användas även på de känsligaste hudområdena. Sockring i Uppsala.

De flesta som kommer till mig för sockring tycker att hårväxten reduceras. Det växer glesare, hårstråna blir tunnare och det gör mindre ont för varje gång. De som kommer från att ha rakat sig eller vaxat sig går för det mesta inte tillbaka till det efter att ha testat sockring. På grund av den exfolierande egenskapen hos sockerpastan är det mindre risk för obekväma inåtväxta hår.

Från benen och armarna till bikiniområdet och överallt däremellan är sockring den mest effektiva lösningen för hårborttagning. Dessutom är innehåller pastan helt naturliga ingredienser. Aldrig mer behöver du oroa dig för att bli skinnflådd av rakningen eller få brännskador av hett vax.

Sluta utsätt dig själv för smärta och krångel med rakning eller vaxning. Unna dig själv sockring och njut av en silkeslen hud länge!

Testa? Boka!

Lämna ett svar