fbpx

OM VIBRATIONSTRÄNING

Vibrationsträning stärker små muskler och leder med minimal påfrestning på din kropp. På bara 10-15 minuter får du en effektiv träning som passar just dig. 

BÖRJADE SOM TRÄNING FÖR KOSMONAUTER

Redan på 1970-talet började vibrationsplattan användas i Ryssland för att stärka muskulaturen och bentätheten hos kosmonauter efter att de påverkats av tyngdlöshet. De blev så svaga att traditionell träning var svår att genomföra. Därför utvecklades vibrationsträningen som ett både skonsamt och effektivt sätt för att återhämta sig

TRÄNA SKONSAMT MED VIBRATIONSPLATTA

Vibrationsträning lämpar sig väldigt bra för personer som har svårt att motionera på vanligt sätt. Det passar som rehabilitering efter skador eller sjukdom, svår övervikt, eller hög ålder samt stillasittande livsstil/livssituation. Tack vare minimal belastning på ligament och leder så kan de flesta träna på en vibrationsplatta.

HÄLSOFÖRDELAR MED fitnessplate

Vibrationsträning passar utmärkt som värkbehandling, förbättrar lymfsystemet och blodcirkulationen.

STÄRKER SMÅ MUSKLER - ÖKAR FÖRBRÄNNING

Upp och ner rörelser stärker upp dina små muskler i kroppen. Eftersom du jobbar med många muskler samtidigt får du också en bra förbränningsträning och en bra efterförbränning.

LYMFSYSTEMET - ARTROS - VÄRK

Små och djupa mikrovibrationer ökar din blodcirkulation och stärker lymfsystemet. Ett viktigt program att jobba med för personer med värkproblematik som exempelvis artros.

LYMFDRÄNAGE OCH BALANSTRÄNING

Sidorörelser har visat sig vara väldigt effektivt för att aktivera lymfsystemet så att man får ett lymfdränage. Detta kan vara väldigt bra vid lymfödem eller lipödem. Sidorörelser bidrar till att skapa en extra dimension av oregelbundenhet som kan vara mycket bra för att träna balansen. Det ger även en väldigt bra träning för knän, fotleder, vadmuskler, lårmuskler, höfter och sätesmuskler.

BRÄNN FETT - GÅ NER I VIKT

  • 10 minuters träning motsvarar 60 minuters rörelseträning på gym. 
  • Du når dina viktminskningsmål ännu snabbare.

ÖKA MUSKELSTYRKA

  • Muskler drar sig upp till 50 gånger mer än vanligt.
  • Snabba resultat.

STÄRK DJUPA MUSKLER

  • Vibrationer får mag-, rygg- och bäckenmusklerna att arbeta hårdare.
  • Förbättrar muskelstyrka och atletisk prestanda.
  • Underlättar fysisk aktivitet i vardagen.

HUDEN

  • Reducerar celluliter.
  • Fastare hud.

VIBRATIONSPLATTA

VÄRKBEHANDLING - FÖRBÄTTRAR LYMFSYSTEMET
ÖKAR BLODCIRKULATIONEN

BOKA
close
Prenumerera på nyhetsbrevet för att inte missa kampanjer och nyheter.