TRÄNA MED ROLL SHAPER

Träning med Roll Shaper passar dig som vill få igång lymfcirkulationen, reducera celluliter och forma kroppen. Rekommenderas även för personer med slapp hud efter viktnedgång och nyblivna mammor.

BOKA

OM TRÄNING MED ROLL SHAPER

Med Roll Shaper förbättras fettvävnadens ämnesomsättning avsevärt, lymfkärl tömmer snabbare, musklerna förbättras och huden blir smidigare och fastare. Rollermassage lösgör också blockerade muskelgrupper och ansamlingar och mjukar upp ärrvävnad. Roll Shaperns terapeutiska egenskaper har en anmärkningsvärd eliminerande effekt på de faktororer som resulterar i celluliter (fibroser). Rollermassage ökar endorfinerna (må-bra-hormon) som har betydelse för smärtlindring och sinnestillstånd. Det gör kroppen avslappnad. Rollerbehandling är säker och har inte biverkningar. 

LYMFATISK MASSAGE MED ROLL SHAPER KAN HJÄLPA DIG ATT

 • öka blod- och lymfcirkulationen
 • minska vätska
 • ta bort / reducera celluliter
 • minska muskelspänningar, muskler och ledvärk
 • forma kroppen
 • effektivisera träningsresultat
 • förbättra sömnen
 • minska stress och ångest
 • förbättra ämnesomsättningen
 • avgifta kroppen / detox
 • reducera fettvävnaden
 • stärka huden
 • skapa jämnare och fastare hud

SÅ FUNGERAR DET

Massagen utförs av 20 rullar av hårt, men mycket slätt trä. Den masserar och formar alla delar av kroppen. Omedelbar kontakt med det valda området leder till bättre näring av hudceller, vilket förbättrar deras aktivitet. 

De masserade kroppsdelarna svarar spontant med en kittlande känsla, följt av klåda och värme. Dessa symtom försvinner efter 2 eller 3 sessioner. Massagen är utomordentligt lyckad på mage, höfter och lår.

VARFÖR LYMFATISK MASSAGE MED ROLL SHAPER?

Lymfdräneringsmassage förbättrar vår hälsa på olika sätt. Kroppen blir märkbart lättare, ämnesomsättningen ökar och du får mer energi och starkare immunförsvar, sömnkvaliteten och arbetseffektiviteten förbättras samt svullnad och domningar minskas. Lymf-/och blodcirkulationen ökar.
Massagen med Roll Shaper är som ett träningspass där du följer 18 enkla steg. Dina muskler kan värka lite efter de första gångerna men det finns inget att oroa sig för. Din kropp kommer att vänja sig vid massagen och varje gång blir det mindre ansträngande. Det finns en möjlighet att du kan känna lätt trötthet och yrsel efter din första pass. Det är helt normalt eftersom din kropp gör sig av med toxiner som kan ha ackumulerats i fettvävnaderna under lång tid.

HUR OFTA SKA DU TRÄNA?

Det beror på dina personliga mål och vad du vill uppnå. Om vill hålla dig i form så rekommenderas två gånger i veckan i två veckor och sedan en gång i veckan därefter. Om ditt mål är att forma kroppen, reducera celluliter,  släta och strama upp din hud så bör du sikta på massage två-tre gånger i veckan (minst två), totalt tjugo gånger. Och vidare för att upprätthålla resultaten rekommenderas ett pass i veckan.  Att köpa en komplett paket kommer att ge dig ett mer långvarigt resultat.
Det är bäst att vara aktiv minst 20 minuter efter varje massage. Det upprätthåller lymfcirkulationen och förlänger kroppens detox. Om du planerar att gå till gymmet samma dag är det bäst att göra det efter massagen. Ät inte på en timme efter massage.Kombinera gärna med IR-bastu.

VIKTIGT INFÖR TRÄNINGEN

VATTEN
Det är viktigt att ha en god vätskebalans och därför bör du dricka före, under och efter behandlingen.
När du dricker under massagen hjälper du kroppen att göra sig av med slaggprodukter och det blir lättare för den att transportera näringsämnen så att du får upp energin och kan prestera optimalt.

KLÄDER
Du ska ha tajta byxor (tights), t-shirt (kort- eller långärmad) och strumpor.

HÅR OCH SMYCKEN
Om du har långt hår ska du sätta upp det och du ska inte bära smycken under rollermassagen.