Brasiliansk vaxning - intimområde.

BRASILIANSK SOCKRING

INTIM SOCKRING GER MINDRE SMÄRTA ÄN VAXNING

Till skillnad mot vaxning så försvinner smärtan direkt efter extraktionen av hårstråna.

BOKA

INTIM SOCKRING

När du ska sockra dig intimt är det viktigt att välja en metod som inte skadar huden. Många vaxar sig fortfarande tyvärr därför att det ännu inte finns så många terapeuter som sockrar.

Vax skadar huden eftersom det fastnar på levande hudceller. Det finns en ökad risk för brännskador eftersom vaxet värms upp väldigt mycket innan det läggs på. Med vaxning extraheras håret mot hårets växtriktning vilket givetvis ökar risken för avbrutna strån vilket medför att stråna riskerar att bli inåtväxta. Smärtan efter vaxningen sitter i ett par timmar upp till ett dygn.

Sockerpastan som används vi sockringen tar endast döda hudceller när håret extraheras. Det finns ingen risk för brännskador eftersom sockerpastan anpassar sig efter hudens temperatur. Hårstråna extraheras med hårets växtriktning vilket gör att stråna inte lika lätt går av som vid vaxning. Smärtan försvinner direkt efter extraktionen så när du är klar har du ingen smärta alls.

RISKER VID VAXNING

Nedan ser du en bild där kunden vaxade sig intimt cirka 10 år innan besöket hos Love me Tender Ekocenter. På bilden ser du venusberget. Hon fick brännskador av det varma vaxet och dessvärre så går brännskador inte bort om de blir så här grava. Det här kan inte hända vid en sockring.

VILKEN VÄLJER DU?

Har du testat sockring en gång så kommer du inte vilja vaxa dig igen.
Nedan kan du läsa skillnaden mellan de två olika metoderna.

BRASILIANSK SOCKRING

Brasiliansk sockring finns i två varianter.

BRASILIANSK Den brasilianska varianten liknar den franska varianten. Skillnaden från den franska versionen är att när du gör en brasiliansk så tar du bort håret från framsidan och sidorna av bikinilinjen, men också hela vägen under, runt och mellan skinkorna. Precis som med en fransk sockring, kan du även vid en brasiliansk berätta vilken form du vill ha på venusberget som t ex en landningsbana eller en liten triangel.

HOLLYWOOD Med denna variant blir du helt hårfri. Inget hår lämnas kvar någonstans.

FRANSK

Fransk sockring/vaxning avviker från andra stilar. Det är som en Brasiliansk där allt hår tas bort från framsidan och sidorna men i mitten och runt till baksidan lämnas orört. Om du vill känna dig len utan att känna dig för bar så är den Franska varianten för dig. Formen i fram är helt upp till dig men "landningsbanan" är det klassiska alternativet. 

BIKINI

Bikini är hårborttagning runt troskanten. För hårväxt utanför bikinilinjen (övre insida lår) kan du boka Bikini Extended.